- Bewaar

- Bewaar
Paella met ribbetjes en chorizo
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Schik de ribbetjes in een ovenschotel en bak ze 25 à 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpan en stoof de sjalot glazig. Voeg de rijst toe en stoof al roerend glazig.
-
Doe er de diepgevroren groentemix bij en roer om. Voeg de kippenbouillon en de saffraan toe en laat 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Haal de ribbetjes uit de oven en snij in porties, tussen de beentjes door. Snij de chorizo in stukjes. Meng ribbetjes en chorizo onder de rijst en laat nog ± 5 min. sudderen. Voeg nog wat water toe als de bereiding te droog wordt.
-
Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Serveer onmiddellijk.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Schik de ribbetjes in een ovenschotel en bak ze 25 à 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpan en stoof de sjalot glazig. Voeg de rijst toe en stoof al roerend glazig.
-
Doe er de diepgevroren groentemix bij en roer om. Voeg de kippenbouillon en de saffraan toe en laat 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Haal de ribbetjes uit de oven en snij in porties, tussen de beentjes door. Snij de chorizo in stukjes. Meng ribbetjes en chorizo onder de rijst en laat nog ± 5 min. sudderen. Voeg nog wat water toe als de bereiding te droog wordt.
-
Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Serveer onmiddellijk.