- Bewaar

- Bewaar
Panzanella met Italiaanse ham, mozzarella en nectarine
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië Bier Hapkin BIPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de ciabatta in blokjes van 2 à 3 cm. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de helft van de olijfolie.
-
Leg de ham op een andere bakplaat met bakpapier en zet samen met de blokjes ciabatta 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil de kiwi’s en snij in blokjes. Snij de nectarines in partjes en de tomaatjes in 2.
-
Schep het vruchtvlees uit de passievrucht en doe in een zeef. Duw er zoveel mogelijk sap uit met de bolle kant van een lepel en vang op. Pers de limoen.
-
Meng het sap van de passievrucht met de helft van het limoensap, de rest van de olijfolie, peper en zout.
-
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Snij de avocado in partjes en besprenkel met de rest van het limoensap.
-
Doe de sla in een serveerschaal en voeg de mozzarella, de kiwi, de nectarine, de tomaatjes en de avocado toe. Kruid met peper en zout.
-
Haal de ciabattablokjes uit de oven en meng samen met de helft van de vinaigrette onder de salade.
-
Verkruimel de ham over de salade en besprenkel met de rest van de vinaigrette.
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië Bier Hapkin BIPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de ciabatta in blokjes van 2 à 3 cm. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de helft van de olijfolie.
-
Leg de ham op een andere bakplaat met bakpapier en zet samen met de blokjes ciabatta 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil de kiwi’s en snij in blokjes. Snij de nectarines in partjes en de tomaatjes in 2.
-
Schep het vruchtvlees uit de passievrucht en doe in een zeef. Duw er zoveel mogelijk sap uit met de bolle kant van een lepel en vang op. Pers de limoen.
-
Meng het sap van de passievrucht met de helft van het limoensap, de rest van de olijfolie, peper en zout.
-
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Snij de avocado in partjes en besprenkel met de rest van het limoensap.
-
Doe de sla in een serveerschaal en voeg de mozzarella, de kiwi, de nectarine, de tomaatjes en de avocado toe. Kruid met peper en zout.
-
Haal de ciabattablokjes uit de oven en meng samen met de helft van de vinaigrette onder de salade.
-
Verkruimel de ham over de salade en besprenkel met de rest van de vinaigrette.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië Bier Hapkin BIPA Blond bier