- Bewaar

- Bewaar
Panzanella met ovengebakken croutons
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + 20 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het brood in blokjes van 2 cm. Leg op een bakplaat met bakpapier en breng op smaak met de olijfolie en het knoflookpoeder. Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Snij intussen de kerstomaten in 2, de ongeschilde komkommer in blokjes van 1 cm en de halve rode ui en de olijven in fijne ringen. Meng alles met de uitgelekte kappertjes en de azijn. Kruid met peper en zout.
-
Scheur de blaadjes basilicum en strooi samen met de croutons over de salade.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + 20 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het brood in blokjes van 2 cm. Leg op een bakplaat met bakpapier en breng op smaak met de olijfolie en het knoflookpoeder. Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Snij intussen de kerstomaten in 2, de ongeschilde komkommer in blokjes van 1 cm en de halve rode ui en de olijven in fijne ringen. Meng alles met de uitgelekte kappertjes en de azijn. Kruid met peper en zout.
-
Scheur de blaadjes basilicum en strooi samen met de croutons over de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse