- Bewaar

- Bewaar
Paprika's met kip, rijst en munt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij een hoedje van de paprika's en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. Kook 5 min. in lichtgezouten water.
-
Laat de diepgevroren kip grotendeels ontdooien. Snij in kleine blokjes, bestrooi met 2 koffiel. paprikapoeder en bak 4 min. in 2 eetl. olijfolie.
-
Snipper de lente-uitjes en munt fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de rijst met de kip, lente-uitjes, rozijntjes, tomatensaus, kaneel, pijnboompitten en munt en kruid met peper en zout.
-
Vul de paprika's met het rijstmengsel, schik in een ovenschaal en zet er de hoedjes terug op. Besprenkel met de bouillon en schuif 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij een hoedje van de paprika's en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. Kook 5 min. in lichtgezouten water.
-
Laat de diepgevroren kip grotendeels ontdooien. Snij in kleine blokjes, bestrooi met 2 koffiel. paprikapoeder en bak 4 min. in 2 eetl. olijfolie.
-
Snipper de lente-uitjes en munt fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de rijst met de kip, lente-uitjes, rozijntjes, tomatensaus, kaneel, pijnboompitten en munt en kruid met peper en zout.
-
Vul de paprika's met het rijstmengsel, schik in een ovenschaal en zet er de hoedjes terug op. Besprenkel met de bouillon en schuif 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.