- Bewaar

- Bewaar
Pasta met butternutpompoen en chipolata's
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. « Virgilius » Rubino Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Snij de butternutpompoen in 2, verwijder de pitten en de draden en snij (ongeschild) in blokjes van max. 2 cm.
-
Snij het knoflook in 2 en de rode uien in halvemaantjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak grof.
-
Snipper de salie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(35min)
-
Verdeel de pompoenblokjes, het knoflook, het pepertje en de rode ui over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en bestrooi met de oregano, de tijm en de kurkuma. Kruid met peper en zout en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's ± 5 min. aan alle kanten. Haal uit de pan en snij in hapklare stukken.
-
Mix de helft van de geroosterde groenten fijn en meng onder de pasta. Meng er de rest van de groenten en de chipolata's onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde salie en de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. « Virgilius » Rubino Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Snij de butternutpompoen in 2, verwijder de pitten en de draden en snij (ongeschild) in blokjes van max. 2 cm.
-
Snij het knoflook in 2 en de rode uien in halvemaantjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak grof.
-
Snipper de salie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(35min)
-
Verdeel de pompoenblokjes, het knoflook, het pepertje en de rode ui over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en bestrooi met de oregano, de tijm en de kurkuma. Kruid met peper en zout en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's ± 5 min. aan alle kanten. Haal uit de pan en snij in hapklare stukken.
-
Mix de helft van de geroosterde groenten fijn en meng onder de pasta. Meng er de rest van de groenten en de chipolata's onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde salie en de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. « Virgilius » Rubino Puglia - Italië