- Bewaar

- Bewaar
Pastagratin met butternutpompoen en veggieballetjes
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier Kasteel Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 25 min. in de oven
-
Schil de butternutpompoen en snij in de lengte in 2. Verwijder de pitten en draden en snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de vegetarische balletjes 5 min. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de blokjes pompoen toe en laat ± 4 min. stoven. Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 5 min. sudderen.
-
Meng de pasta onder de saus en de vegetarische balletjes. Giet alles in een ovenschaal, bestrooi met de mozzarella en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier Kasteel Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 25 min. in de oven
-
Schil de butternutpompoen en snij in de lengte in 2. Verwijder de pitten en draden en snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de vegetarische balletjes 5 min. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de blokjes pompoen toe en laat ± 4 min. stoven. Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 5 min. sudderen.
-
Meng de pasta onder de saus en de vegetarische balletjes. Giet alles in een ovenschaal, bestrooi met de mozzarella en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier Kasteel Tripel Sterk blond bier