- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met zalm en spinazie (gluten- en lactosevrij)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken en afkoelen.
-
2. Snij de tomaten ondertussen in kleine blokjes.
-
3. Snij de champignons in schijfjes en besprenkel met het sap van 1/4 citroen.
-
4. Snij de gerookte zalm in blokjes.
-
5. Meng de tomatenblokjes, de spinazieblaadjes, de champignonschijfjes en de zalm onder de afgekoelde pasta.
-
6. Snipper de basilicumblaadjes fijn en meng met de andere ingrediënten voor de dressing tot een gladde saus.
-
Afwerking:
-
Roer de saus vlak voor het opdienen onder de pastasalade. Serveer met glutenvrij stokbrood of glutenvrije minibroodjes.
Vervang de gerookte zalm door spekblokjes of door grote garnalen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken en afkoelen.
-
2. Snij de tomaten ondertussen in kleine blokjes.
-
3. Snij de champignons in schijfjes en besprenkel met het sap van 1/4 citroen.
-
4. Snij de gerookte zalm in blokjes.
-
5. Meng de tomatenblokjes, de spinazieblaadjes, de champignonschijfjes en de zalm onder de afgekoelde pasta.
-
6. Snipper de basilicumblaadjes fijn en meng met de andere ingrediënten voor de dressing tot een gladde saus.
-
Afwerking:
-
Roer de saus vlak voor het opdienen onder de pastasalade. Serveer met glutenvrij stokbrood of glutenvrije minibroodjes.
Vervang de gerookte zalm door spekblokjes of door grote garnalen.