- Bewaar

- Bewaar
Pastinaakchips met dragondip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken. Snij in heel fijne plakjes met een dunschiller of mandoline.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Bereiding:
-
Doop een keukenpenseel in de olie en bestrijk er de plakjes pastinaak mee aan beide kanten.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Kruid met kruiden naar smaak (zout, peper, paprikapoeder of een ander kruid). Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de dragondip: hak de dragon fijn en meng met de mayonaise, de Griekse yoghurt, de wittewijnazijn, de mosterd en de honing. Kruid met de kaneel, peper en zout.
-
Haal de pastinaakchips uit de oven en laat afkoelen op at keukenpapier. Serveer met de dragondip.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken. Snij in heel fijne plakjes met een dunschiller of mandoline.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Bereiding:
-
Doop een keukenpenseel in de olie en bestrijk er de plakjes pastinaak mee aan beide kanten.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Kruid met kruiden naar smaak (zout, peper, paprikapoeder of een ander kruid). Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de dragondip: hak de dragon fijn en meng met de mayonaise, de Griekse yoghurt, de wittewijnazijn, de mosterd en de honing. Kruid met de kaneel, peper en zout.
-
Haal de pastinaakchips uit de oven en laat afkoelen op at keukenpapier. Serveer met de dragondip.