- Bewaar

- Bewaar
Pastinaakstoemp
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en de pastinaken en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook en laat de aardappel- en pastinaakblokjes ± 15 min. garen. Giet af, laat even drogen op het vuur en pureer.
-
Voeg de boter en de melk toe en meng tot een gladde stoemp. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Serveer met koteletten, worst of gebakken vis.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en de pastinaken en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook en laat de aardappel- en pastinaakblokjes ± 15 min. garen. Giet af, laat even drogen op het vuur en pureer.
-
Voeg de boter en de melk toe en meng tot een gladde stoemp. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Serveer met koteletten, worst of gebakken vis.