Pastinaakstoemp
Pastinaakstoemp

Pastinaakstoemp

30 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 305 kcal
Vet 9.6 g
Koolhydraat 48.2 g
Eiwit 6.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (10 min.)

  4. Schil de aardappelen en de pastinaken en snij in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Breng de groentebouillon aan de kook en laat de aardappel- en pastinaakblokjes ± 15 min. garen. Giet af, laat even drogen op het vuur en pureer.

  7. Voeg de boter en de melk toe en meng tot een gladde stoemp. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  8. Afwerking:
  9. Serveer met koteletten, worst of gebakken vis.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (10 min.)

  4. Schil de aardappelen en de pastinaken en snij in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Breng de groentebouillon aan de kook en laat de aardappel- en pastinaakblokjes ± 15 min. garen. Giet af, laat even drogen op het vuur en pureer.

  7. Voeg de boter en de melk toe en meng tot een gladde stoemp. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  8. Afwerking:
  9. Serveer met koteletten, worst of gebakken vis.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 305 kcal
Vet 9.6 g
Koolhydraat 48.2 g
Eiwit 6.5 g

Bekijk het recept digitaal