- Bewaar

- Bewaar
Peperkoektoastje met foie gras en eendenham
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min. + afkoelen)
-
Snipper de ui heel fijn.
-
Schil de appelen en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Maak een chutney: doe de appelstukjes, de fijngesnipperde ui, de appelazijn, de rietsuiker en de rozijnen in een kookpot. Laat 15 à 20 min. stoven op een zacht vuur. Laat afkoelen.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Leg een sneetje peperkoek op elk bord en leg er een schijfje eendenlever op.
-
Verdeel de appelchutney over de sneetjes eendenham en rol op. Leg telkens 2 rolletjes op de schijfjes eendenlever en versier met luzernescheuten.
-
Werk af met balsamicocrème en de geroosterde pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min. + afkoelen)
-
Snipper de ui heel fijn.
-
Schil de appelen en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Maak een chutney: doe de appelstukjes, de fijngesnipperde ui, de appelazijn, de rietsuiker en de rozijnen in een kookpot. Laat 15 à 20 min. stoven op een zacht vuur. Laat afkoelen.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Leg een sneetje peperkoek op elk bord en leg er een schijfje eendenlever op.
-
Verdeel de appelchutney over de sneetjes eendenham en rol op. Leg telkens 2 rolletjes op de schijfjes eendenlever en versier met luzernescheuten.
-
Werk af met balsamicocrème en de geroosterde pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili