Peppadew-dip
Peppadew-dip

Peppadew-dip

8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 groene paprika in kleine stukjes.

  3. Snipper 1 kleine ui en 2 teentjes knoflook fijn.

  4. Haal de roomkaas uit 5 sweet chili peppers (versmarkt), hou opzij en snij de kerspaprika's heel fijn.

  5. Stoof alles zacht in olijfolie, voeg 200 g tomatenstukjes (blik) toe en laat zachtjes sudderen.

  6. Verkruimel er 100 g feta over en laat smelten.

  7. Voeg de roomkaas uit de kerspaprika's en nog 100 g extra roomkaas (verse kaas) toe.

  8. Roer goed en laat even opwarmen.

  9. Serveer warm of koud met groentestaafjes, tortillachips, brood

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 groene paprika in kleine stukjes.

  3. Snipper 1 kleine ui en 2 teentjes knoflook fijn.

  4. Haal de roomkaas uit 5 sweet chili peppers (versmarkt), hou opzij en snij de kerspaprika's heel fijn.

  5. Stoof alles zacht in olijfolie, voeg 200 g tomatenstukjes (blik) toe en laat zachtjes sudderen.

  6. Verkruimel er 100 g feta over en laat smelten.

  7. Voeg de roomkaas uit de kerspaprika's en nog 100 g extra roomkaas (verse kaas) toe.

  8. Roer goed en laat even opwarmen.

  9. Serveer warm of koud met groentestaafjes, tortillachips, brood

Bekijk het recept digitaal