- Bewaar

- Bewaar
Peppadew-dip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij 1 groene paprika in kleine stukjes.
-
Snipper 1 kleine ui en 2 teentjes knoflook fijn.
-
Haal de roomkaas uit 5 sweet chili peppers (versmarkt), hou opzij en snij de kerspaprika's heel fijn.
-
Stoof alles zacht in olijfolie, voeg 200 g tomatenstukjes (blik) toe en laat zachtjes sudderen.
-
Verkruimel er 100 g feta over en laat smelten.
-
Voeg de roomkaas uit de kerspaprika's en nog 100 g extra roomkaas (verse kaas) toe.
-
Roer goed en laat even opwarmen.
-
Serveer warm of koud met groentestaafjes, tortillachips, brood
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij 1 groene paprika in kleine stukjes.
-
Snipper 1 kleine ui en 2 teentjes knoflook fijn.
-
Haal de roomkaas uit 5 sweet chili peppers (versmarkt), hou opzij en snij de kerspaprika's heel fijn.
-
Stoof alles zacht in olijfolie, voeg 200 g tomatenstukjes (blik) toe en laat zachtjes sudderen.
-
Verkruimel er 100 g feta over en laat smelten.
-
Voeg de roomkaas uit de kerspaprika's en nog 100 g extra roomkaas (verse kaas) toe.
-
Roer goed en laat even opwarmen.
-
Serveer warm of koud met groentestaafjes, tortillachips, brood