- Bewaar

- Bewaar
Pita met rauwkost en frisse dressing
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de wortelen.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Laat de maïs uitlekken.
-
Snij de ongeschilde komkommers in schijfjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het pitavlees ± 7 min. goudbruin. Bak in kleine hoeveelheden per keer.
-
Maak intussen de dressing: meng de yoghurt met de mayonaise, het citroensap en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Snij de pitabroodjes open en verwarm ze enkele min. in de oven of broodrooster.
-
Vul de pitabroodjes met pitavlees, rauwkost, maïs en dressing.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de wortelen.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Laat de maïs uitlekken.
-
Snij de ongeschilde komkommers in schijfjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het pitavlees ± 7 min. goudbruin. Bak in kleine hoeveelheden per keer.
-
Maak intussen de dressing: meng de yoghurt met de mayonaise, het citroensap en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Snij de pitabroodjes open en verwarm ze enkele min. in de oven of broodrooster.
-
Vul de pitabroodjes met pitavlees, rauwkost, maïs en dressing.