- Bewaar

- Bewaar
Pita met tofoe, rauwkost en avocadodressing
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers de limoen.
-
Snipper de rode ui fijn. Meng met 1 eetl. limoensap en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng onder de ijsbergsla.
-
Rasp de wortel.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado en meng met de yoghurt, de rest van het limoensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de cayennepeper en zout.
-
Verwarm intussen de pitabroodjes in een broodrooster. Snij ze open en vul met ijsbergsla, geraspte wortelen en tofoereepjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met de avocadodressing.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers de limoen.
-
Snipper de rode ui fijn. Meng met 1 eetl. limoensap en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng onder de ijsbergsla.
-
Rasp de wortel.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado en meng met de yoghurt, de rest van het limoensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de cayennepeper en zout.
-
Verwarm intussen de pitabroodjes in een broodrooster. Snij ze open en vul met ijsbergsla, geraspte wortelen en tofoereepjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met de avocadodressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië