- Bewaar

- Bewaar
Pittige groentesalade met aardappel en gerookt zalmhaasje
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij ze in de lengte in 4.
-
Snipper de blaadjes munt en peterselie grof.
-
Snij de radijsjes in 4 en snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de rode pepertjes fijn. Verwijder eventueel de pitjes als u het minder pittig wil.
-
Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij het zalmhaasje in dunne sneetjes.
-
Maak een dressing: meng het limoensap met de rode pepertjes, de mosterd en de olijfolie. Kruid met wat zout.
-
Verdeel de slamix, de radijsjes, de prinsessenbonen, de aspergepunten, de verse kruiden en de aardappelen over een schaal. Voeg 2/3 van de dressing toe en meng goed.
-
Schik de sneetjes zalm in het midden. Bestrooi met de lente-uitjes en besprenkel met de rest van de dressing.
Deze salade is ook ideaal voor een picknick. Houd de dressing en de zalm apart tot u ze serveert.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij ze in de lengte in 4.
-
Snipper de blaadjes munt en peterselie grof.
-
Snij de radijsjes in 4 en snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de rode pepertjes fijn. Verwijder eventueel de pitjes als u het minder pittig wil.
-
Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij het zalmhaasje in dunne sneetjes.
-
Maak een dressing: meng het limoensap met de rode pepertjes, de mosterd en de olijfolie. Kruid met wat zout.
-
Verdeel de slamix, de radijsjes, de prinsessenbonen, de aspergepunten, de verse kruiden en de aardappelen over een schaal. Voeg 2/3 van de dressing toe en meng goed.
-
Schik de sneetjes zalm in het midden. Bestrooi met de lente-uitjes en besprenkel met de rest van de dressing.
Deze salade is ook ideaal voor een picknick. Houd de dressing en de zalm apart tot u ze serveert.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence