- Bewaar

- Bewaar
Pittige plaattaart met zachte butternut en rode biet
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de rode bieten en de geitenkaas in plakjes.
-
Schil de halve pompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de rode uien in halve ringen.
-
Snipper 6 blaadjes salie fijn. Meng onder de ricotta en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pompoen over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal de blokjes van de bakplaat.
-
Leg de vellen filodeeg op dezelfde bakplaat met een nieuw vel bakpapier en verdeel er de kruidenricotta over. Voeg de pompoen en de rode biet toe en werk af met de rode ui en 6 blaadjes salie.
-
Zet 10 min. in de hete oven. Verdeel er de laatste 2 min. de geitenkaas over.
-
Afwerking:
-
Geef de taart nog een draai van de pepermolen en bestrooi met de rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de rode bieten en de geitenkaas in plakjes.
-
Schil de halve pompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de rode uien in halve ringen.
-
Snipper 6 blaadjes salie fijn. Meng onder de ricotta en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pompoen over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal de blokjes van de bakplaat.
-
Leg de vellen filodeeg op dezelfde bakplaat met een nieuw vel bakpapier en verdeel er de kruidenricotta over. Voeg de pompoen en de rode biet toe en werk af met de rode ui en 6 blaadjes salie.
-
Zet 10 min. in de hete oven. Verdeel er de laatste 2 min. de geitenkaas over.
-
Afwerking:
-
Geef de taart nog een draai van de pepermolen en bestrooi met de rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley - Chili