Pizza van watermeloen
Pizza van watermeloen

Pizza van watermeloen

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 42 kcal
Vet 2.8 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 2.2 g
Suiker 2.1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 2 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de schijf watermeloen in 8 gelijke punten. Laat de punten goed tegen elkaar liggen.

  3. Snij de schijf in 8 gelijke punten. Laat de punten goed tegen elkaar liggen.

  4. Knip de muntblaadjes in kleine stukjes met een keukenschaar.

  5. Verkruimel de feta.

  6. Strooi de feta over de watermeloenpizza en verdeel er al zigzaggend wat balsamicocrème over. Versier met de munt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de schijf watermeloen in 8 gelijke punten. Laat de punten goed tegen elkaar liggen.

  3. Snij de schijf in 8 gelijke punten. Laat de punten goed tegen elkaar liggen.

  4. Knip de muntblaadjes in kleine stukjes met een keukenschaar.

  5. Verkruimel de feta.

  6. Strooi de feta over de watermeloenpizza en verdeel er al zigzaggend wat balsamicocrème over. Versier met de munt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 42 kcal
Vet 2.8 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 2.2 g
Suiker 2.1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 2 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal