- Bewaar

- Bewaar
Pizzawafels van bladerdeeg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de gedrooge tomaten fijn.
-
Snij de tomaten in partjes en meng onder de slamix.
-
Trek de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Rol 1 vel bladerdeeg uit en besmeer met de pesto. Beleg met de parmaham, de sneetjes mozzarella, de pijnboompitten en de gedroogde tomaten. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en de basilicumblaadjes.
-
Bedek met het andere vel bladerdeeg. Snij in 4 en druk de randen goed aan.
-
Bak de stukken bladerdeeg krokant in een wafelijzer.
-
Meng intussen de olijfolie, de azijn, peper en zout onder de salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de gedrooge tomaten fijn.
-
Snij de tomaten in partjes en meng onder de slamix.
-
Trek de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Rol 1 vel bladerdeeg uit en besmeer met de pesto. Beleg met de parmaham, de sneetjes mozzarella, de pijnboompitten en de gedroogde tomaten. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en de basilicumblaadjes.
-
Bedek met het andere vel bladerdeeg. Snij in 4 en druk de randen goed aan.
-
Bak de stukken bladerdeeg krokant in een wafelijzer.
-
Meng intussen de olijfolie, de azijn, peper en zout onder de salade.