Pizzawafels van bladerdeeg
Pizzawafels van bladerdeeg

Pizzawafels van bladerdeeg

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 755 kcal
Vet 51.2 g
Verzadigd vet 19.6 g
Koolhydraat 48.7 g
Suiker 6.2 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 22.6 g
Zout 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de gedrooge tomaten fijn.

  4. Snij de tomaten in partjes en meng onder de slamix.

  5. Trek de blaadjes van de takjes basilicum.

  6. Bereiding:
  7. Rol 1 vel bladerdeeg uit en besmeer met de pesto. Beleg met de parmaham, de sneetjes mozzarella, de pijnboompitten en de gedroogde tomaten. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en de basilicumblaadjes.

  8. Bedek met het andere vel bladerdeeg. Snij in 4 en druk de randen goed aan.

  9. Bak de stukken bladerdeeg krokant in een wafelijzer.

  10. Meng intussen de olijfolie, de azijn, peper en zout onder de salade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de gedrooge tomaten fijn.

  4. Snij de tomaten in partjes en meng onder de slamix.

  5. Trek de blaadjes van de takjes basilicum.

  6. Bereiding:
  7. Rol 1 vel bladerdeeg uit en besmeer met de pesto. Beleg met de parmaham, de sneetjes mozzarella, de pijnboompitten en de gedroogde tomaten. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en de basilicumblaadjes.

  8. Bedek met het andere vel bladerdeeg. Snij in 4 en druk de randen goed aan.

  9. Bak de stukken bladerdeeg krokant in een wafelijzer.

  10. Meng intussen de olijfolie, de azijn, peper en zout onder de salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 755 kcal
Vet 51.2 g
Verzadigd vet 19.6 g
Koolhydraat 48.7 g
Suiker 6.2 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 22.6 g
Zout 2.9 g

Bekijk het recept digitaal