- Bewaar

- Bewaar
Falafelwafeltje met hummus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de koriander en de platte peterselie fijn. Verwarm het wafelijzer.
-
Maak de falafelballetjes met de mix (instructies: zie verpakking) en voeg de helft van de koriander en de helft van de platte peterselie toe. Kruid met zwarte peper en grof zeezout. Laat 5 min. rusten.
-
Rol falafelballetjes van dezelfde grootte en bestrooi met de sesamzaadjes.
-
Bestrijk het wafelijzer met de olijfolie en leg er telkens 2 balletjes in. Bak mooi goudbruin. Herhaal tot alle balletjes op zijn.
-
Doe de hummus in een kommetje. Werk af met druppeltjes olijfolie, het paprikapoeder en de rest van de verse kruiden.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de koriander en de platte peterselie fijn. Verwarm het wafelijzer.
-
Maak de falafelballetjes met de mix (instructies: zie verpakking) en voeg de helft van de koriander en de helft van de platte peterselie toe. Kruid met zwarte peper en grof zeezout. Laat 5 min. rusten.
-
Rol falafelballetjes van dezelfde grootte en bestrooi met de sesamzaadjes.
-
Bestrijk het wafelijzer met de olijfolie en leg er telkens 2 balletjes in. Bak mooi goudbruin. Herhaal tot alle balletjes op zijn.
-
Doe de hummus in een kommetje. Werk af met druppeltjes olijfolie, het paprikapoeder en de rest van de verse kruiden.