- Bewaar

- Bewaar
Amandelwafeltjes met mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Doe de havermout in een hoge maatbeker en mix fijn met de staafmixer of mix in de blender.
-
Doe de gemixte havermout, het amandelmeel, de eieren, de amandeldrink en het snuifje zout in een mengkom en klop tot een glad beslag. Laat 15 min. rusten.
-
Schil intussen de mango en snij in blokjes. Klop het roomalternatief stijf met de kloppers van de mixer. Zet koel weg tot gebruik.
-
Verwarm een wafelijzer en wrijf in met wat margarine. Lepel er wat beslag in en bak ± 5 min. tot de wafels goudbruin zijn. Haal uit het wafelijzer en laat afkoelen op een rooster. Herhaal tot het beslag op is.
-
Serveer de wafels lauw of koud met het opgeklopte roomalternatief en de mango.
Variante
Faites brièvement revenir les dés de mangue dans de la margarine avec un trait de miel et laissez caraméliser. Servez chaud avec les gaufres
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Doe de havermout in een hoge maatbeker en mix fijn met de staafmixer of mix in de blender.
-
Doe de gemixte havermout, het amandelmeel, de eieren, de amandeldrink en het snuifje zout in een mengkom en klop tot een glad beslag. Laat 15 min. rusten.
-
Schil intussen de mango en snij in blokjes. Klop het roomalternatief stijf met de kloppers van de mixer. Zet koel weg tot gebruik.
-
Verwarm een wafelijzer en wrijf in met wat margarine. Lepel er wat beslag in en bak ± 5 min. tot de wafels goudbruin zijn. Haal uit het wafelijzer en laat afkoelen op een rooster. Herhaal tot het beslag op is.
-
Serveer de wafels lauw of koud met het opgeklopte roomalternatief en de mango.
Variante
Faites brièvement revenir les dés de mangue dans de la margarine avec un trait de miel et laissez caraméliser. Servez chaud avec les gaufres