- Bewaar

- Bewaar
Wafelcroques met kalkoen en appel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes. Snij de halfgedroogde tomaatjes in fijne reepjes.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij elk sneetje in 2.
-
Leg op 4 sneetjes brood een half sneetje kaas. Verdeel er de plakjes appel over, vervolgens de kalkoenfilet, de tomatenreepjes en ten slotte de rest van de kaas en een sneetje brood.
-
Bestrijk een wafelijzer met boter en leg er de croques in. Bak ze tot de kaas gesmolten is. Snij elke croque schuin in 2.
Liever veggie?
Laat de kalkoenfilet weg en voeg eventueel extra appel toe.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes. Snij de halfgedroogde tomaatjes in fijne reepjes.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij elk sneetje in 2.
-
Leg op 4 sneetjes brood een half sneetje kaas. Verdeel er de plakjes appel over, vervolgens de kalkoenfilet, de tomatenreepjes en ten slotte de rest van de kaas en een sneetje brood.
-
Bestrijk een wafelijzer met boter en leg er de croques in. Bak ze tot de kaas gesmolten is. Snij elke croque schuin in 2.
Liever veggie?
Laat de kalkoenfilet weg en voeg eventueel extra appel toe.