- Bewaar

- Bewaar
Pladijs met puree en gebakken broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp Of Australia' Chardonnay-Sémillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snij in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er 1 eetl. boter, de eidooier en de room onder. Kruid met peper, zout en de nootmuskaat.
-
Mix intussen de broccoliroosjes in de blender (of hak fijn).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg 1 eetl. olijfolie toe.
-
Stoof de paprikareepjes 3 min. Doe er de gemixte broccoliroosjes bij en stoof nog 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Dep de pladijs droog en kruid met peper en zout. Haal door de bloem (klop er de overtollige bloem af).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de pladijs 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelpuree over de borden en serveer met de groentemengeling en de pladijs.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp Of Australia' Chardonnay-Sémillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snij in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er 1 eetl. boter, de eidooier en de room onder. Kruid met peper, zout en de nootmuskaat.
-
Mix intussen de broccoliroosjes in de blender (of hak fijn).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg 1 eetl. olijfolie toe.
-
Stoof de paprikareepjes 3 min. Doe er de gemixte broccoliroosjes bij en stoof nog 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Dep de pladijs droog en kruid met peper en zout. Haal door de bloem (klop er de overtollige bloem af).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de pladijs 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelpuree over de borden en serveer met de groentemengeling en de pladijs.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp Of Australia' Chardonnay-Sémillon