- Bewaar

- Bewaar
Poco Loco-wraps
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Laat de paprikareepjes ontdooien.
-
Verhit wat olijfolie in een grote kookpot en bak het vlees beetje bij beetje gaar.
-
Voeg de paprikareepjes en de uitgelekte maïs toe en roer goed. Laat ± 15 min. sudderen. Kruid met de komijn.
-
Meng de fajitasaus met de yoghurt.
-
Verdeel het vleesmengsel over de wraps. Lepel er 1 à 2 eetl. fajitasaus met yoghurt over en rol ze op. Leg naast elkaar in een grote ovenschotel.
-
Verwarm ± 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven of in de pan met wat vetstof.
-
Zet onmiddellijk op de kamptafel en geef er de rest van de fajitasaus apart bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Laat de paprikareepjes ontdooien.
-
Verhit wat olijfolie in een grote kookpot en bak het vlees beetje bij beetje gaar.
-
Voeg de paprikareepjes en de uitgelekte maïs toe en roer goed. Laat ± 15 min. sudderen. Kruid met de komijn.
-
Meng de fajitasaus met de yoghurt.
-
Verdeel het vleesmengsel over de wraps. Lepel er 1 à 2 eetl. fajitasaus met yoghurt over en rol ze op. Leg naast elkaar in een grote ovenschotel.
-
Verwarm ± 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven of in de pan met wat vetstof.
-
Zet onmiddellijk op de kamptafel en geef er de rest van de fajitasaus apart bij.