- Bewaar

- Bewaar
Pokébowl met pittige mayonaise en notenburger
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Marestagno I.G.P. Île de Beauté Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Pers de limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de komkommers in de lengte in repen.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes.
-
Snij de lente-uitjes in schuine stukjes.
-
Meng de mayonaise en 1 eetl. water onder de srirachasaus.
-
Bereiding:
-
Doe de rijst en 5 dl water in een kookpot. Breng aan de kook en voeg de suiker en wat zout toe. Laat 8 à 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig goed om. Haal van het vuur en meng er de rijstazijn onder.
-
Kook intussen de edamamebonen 2 à 3 min. Laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de notenburgers 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin. Haal uit de pan. Voeg de sojasaus en de edamamebonen toe aan de pan en laat nog 2 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst over diepe borden. Vul aan met de edamame, de radijzen, de komkommer, de avocado en de notenburgers. Lepel er de spicy mayonaise al zigzaggend over en bestrooi met de lente-uitjes en het sesamzaad.
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Marestagno I.G.P. Île de Beauté Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Pers de limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de komkommers in de lengte in repen.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes.
-
Snij de lente-uitjes in schuine stukjes.
-
Meng de mayonaise en 1 eetl. water onder de srirachasaus.
-
Bereiding:
-
Doe de rijst en 5 dl water in een kookpot. Breng aan de kook en voeg de suiker en wat zout toe. Laat 8 à 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig goed om. Haal van het vuur en meng er de rijstazijn onder.
-
Kook intussen de edamamebonen 2 à 3 min. Laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de notenburgers 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin. Haal uit de pan. Voeg de sojasaus en de edamamebonen toe aan de pan en laat nog 2 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst over diepe borden. Vul aan met de edamame, de radijzen, de komkommer, de avocado en de notenburgers. Lepel er de spicy mayonaise al zigzaggend over en bestrooi met de lente-uitjes en het sesamzaad.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Marestagno I.G.P. Île de Beauté Corsica