Pompoenhapjes
Pompoenhapjes

Pompoenhapjes

35 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 46 kcal
Vet 3 g
Koolhydraat 2.5 g
Eiwit 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij het hoedje van de pompoen en snij daarna in 6 schijven van ± 2 cm dik. Schil de schijfjes en snij ze in 2, tot halvemaantjes.

  4. Bestrijk de stukjes pompoen met de olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  5. Snipper het knoflook fijn.

  6. Snij de korst van het sneetje brood. Rooster in de broodrooster en verkruimel.

  7. Rasp de parmezaan. Meng met het broodkruim, het fijngesnipperde knoflook en de Italiaanse kruiden. Strooi over de stukjes pompoen.

  8. Bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi goudbruin is.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij het hoedje van de pompoen en snij daarna in 6 schijven van ± 2 cm dik. Schil de schijfjes en snij ze in 2, tot halvemaantjes.

  4. Bestrijk de stukjes pompoen met de olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  5. Snipper het knoflook fijn.

  6. Snij de korst van het sneetje brood. Rooster in de broodrooster en verkruimel.

  7. Rasp de parmezaan. Meng met het broodkruim, het fijngesnipperde knoflook en de Italiaanse kruiden. Strooi over de stukjes pompoen.

  8. Bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi goudbruin is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 46 kcal
Vet 3 g
Koolhydraat 2.5 g
Eiwit 2.2 g

Bekijk het recept digitaal