- Bewaar

- Bewaar
Pompoenhapjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij het hoedje van de pompoen en snij daarna in 6 schijven van ± 2 cm dik. Schil de schijfjes en snij ze in 2, tot halvemaantjes.
-
Bestrijk de stukjes pompoen met de olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de korst van het sneetje brood. Rooster in de broodrooster en verkruimel.
-
Rasp de parmezaan. Meng met het broodkruim, het fijngesnipperde knoflook en de Italiaanse kruiden. Strooi over de stukjes pompoen.
-
Bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi goudbruin is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij het hoedje van de pompoen en snij daarna in 6 schijven van ± 2 cm dik. Schil de schijfjes en snij ze in 2, tot halvemaantjes.
-
Bestrijk de stukjes pompoen met de olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de korst van het sneetje brood. Rooster in de broodrooster en verkruimel.
-
Rasp de parmezaan. Meng met het broodkruim, het fijngesnipperde knoflook en de Italiaanse kruiden. Strooi over de stukjes pompoen.
-
Bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi goudbruin is.