- Bewaar

- Bewaar
Pompoenpannenkoeken
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de pompoen. Verwijder de pitten en de draden en snij in kleine blokjes.
-
Kook de pompoenblokjes 10 min. in water. Giet af en laat uitlekken.
-
Smelt de boter in een steelpannetje.
-
Meng de ahornsiroop met het vanille-extract, de eieren, de pompoenblokjes, de karnemelk en het rijstgriesmeel.
-
Voeg de kaneel en het bakpoeder toe en mix met de staafmixer tot u een glad, niet te lopend deeg krijgt. Voeg de gesmolten boter toe en laat 1 uur rusten in de koelkast.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag. Schep er een pollepel deeg in en laat bakken tot de bovenkant `droog' is. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 à 2 min. Doe hetzelfde met de rest van het deeg.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de pompoen. Verwijder de pitten en de draden en snij in kleine blokjes.
-
Kook de pompoenblokjes 10 min. in water. Giet af en laat uitlekken.
-
Smelt de boter in een steelpannetje.
-
Meng de ahornsiroop met het vanille-extract, de eieren, de pompoenblokjes, de karnemelk en het rijstgriesmeel.
-
Voeg de kaneel en het bakpoeder toe en mix met de staafmixer tot u een glad, niet te lopend deeg krijgt. Voeg de gesmolten boter toe en laat 1 uur rusten in de koelkast.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag. Schep er een pollepel deeg in en laat bakken tot de bovenkant `droog' is. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 à 2 min. Doe hetzelfde met de rest van het deeg.