- Bewaar

- Bewaar
Praagse schnitzel met gekruide rijst en gebakken Chinese kool
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Roodeberg rosé KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de Chinese kool in reepjes.
-
Snipper de peterselie en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de peterselie onder. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de Praagse schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot (of wok) en bak de Chinese kool en het knoflook 5 min. Overgiet met de zoetzure saus en laat nog 5 min. doorkoken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst samen de Chinese kool over de borden en serveer met een Praagse schnitzel.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Roodeberg rosé KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de Chinese kool in reepjes.
-
Snipper de peterselie en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de peterselie onder. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de Praagse schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot (of wok) en bak de Chinese kool en het knoflook 5 min. Overgiet met de zoetzure saus en laat nog 5 min. doorkoken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst samen de Chinese kool over de borden en serveer met een Praagse schnitzel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Roodeberg rosé KWV Western Cape - Zuid-Afrika