- Bewaar
- Bewaar
Provençaalse pompoenquiche
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Wijn Côte de Beaune-Villages A.O.P. | Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pit uit de olijven en snij in ringetjes.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn.
-
Klop de eieren los en meng er de geitenkaas onder.
-
Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Verhit ondertussen 3 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten in een kookpot en bak de spekreepjes ± 5 min.
-
Voeg de diepgevroren pompoenblokjes toe en laat enkele min. al roerend stoven. Voeg de olijven en de halfgedroogde kerstomaten toe.
-
Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Prik er een paar keer in met een vork.
-
Giet de pompoenbereiding op het deeg en verdeel er het eimengsel over.
-
Zet 40 à 50 min. in de voorverwarmde oven. Als de quiche te snel bruin wordt, kan u hem bedekken met een los vel aluminiumfolie. Hij is klaar als u er met een mes in prikt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Kruid de quiche met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen.
-
Snij in punten en serveer warm of lauw met een slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Wijn Côte de Beaune-Villages A.O.P. | Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pit uit de olijven en snij in ringetjes.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn.
-
Klop de eieren los en meng er de geitenkaas onder.
-
Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Verhit ondertussen 3 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten in een kookpot en bak de spekreepjes ± 5 min.
-
Voeg de diepgevroren pompoenblokjes toe en laat enkele min. al roerend stoven. Voeg de olijven en de halfgedroogde kerstomaten toe.
-
Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Prik er een paar keer in met een vork.
-
Giet de pompoenbereiding op het deeg en verdeel er het eimengsel over.
-
Zet 40 à 50 min. in de voorverwarmde oven. Als de quiche te snel bruin wordt, kan u hem bedekken met een los vel aluminiumfolie. Hij is klaar als u er met een mes in prikt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Kruid de quiche met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen.
-
Snij in punten en serveer warm of lauw met een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Wijn Côte de Beaune-Villages A.O.P. | Albert Bichot