- Bewaar

- Bewaar
Quiche met butternut pompoen en pancetta
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de butternutpompoen en lepel er de pitten en de draden uit. Snij het vruchtvlees (± 700 g) in blokjes van max. 1 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Rasp de kaas.
-
Klop de eieren los met een vork in een mengkom en roer er de room en de geraspte kaas onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Hak 50 g rucola grof en zet de rest opzij.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de pompoenblokjes toe en roerbak 10 min. Roer er de grofgehakte rucola onder.
-
Rol intussen het bladerdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik enkele keren met een vork in het deeg.
-
Verdeel de groenten over het bladerdeeg en giet er het eiermengsel over. Leg er de sneetjes pancetta bovenop.
-
Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in punten en verdeel samen met de rest van de rucola over de borden. Besprenkel de rucola met de mosterdvinaigrette.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g vruchtvlees van butternutpompoen in kleine blokjes en hak 50 g rucola fijn. Klop 1 ei los met een vork. 2 Kook de groenten samen met de helft van het losgeklopte ei 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de butternutpompoen en lepel er de pitten en de draden uit. Snij het vruchtvlees (± 700 g) in blokjes van max. 1 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Rasp de kaas.
-
Klop de eieren los met een vork in een mengkom en roer er de room en de geraspte kaas onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Hak 50 g rucola grof en zet de rest opzij.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de pompoenblokjes toe en roerbak 10 min. Roer er de grofgehakte rucola onder.
-
Rol intussen het bladerdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik enkele keren met een vork in het deeg.
-
Verdeel de groenten over het bladerdeeg en giet er het eiermengsel over. Leg er de sneetjes pancetta bovenop.
-
Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in punten en verdeel samen met de rest van de rucola over de borden. Besprenkel de rucola met de mosterdvinaigrette.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g vruchtvlees van butternutpompoen in kleine blokjes en hak 50 g rucola fijn. Klop 1 ei los met een vork. 2 Kook de groenten samen met de helft van het losgeklopte ei 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' Cave de Viré