- Bewaar

- Bewaar
Quiche met forel en groene groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Cheverny A.O.P. ‘Les Vieilles Serres’ Bier Delirium Tremens Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 40 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes. Snipper de lenteuitjes en de munt fijn.
-
Kook de diepgevroren erwten en de blokjes broccolisteel 6 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Mix met de helft van de cottage cheese.
-
Scheur intussen de forelfilets in stukjes.
-
Wrijf een springvorm in met de olijfolie. Leg er de vellen filodeeg kruiselings over elkaar in.
-
Besmeer het filodeeg met de erwtenmengeling. Verdeel er de broccoliroosjes en de stukjes forel over. Kruid met peper.
-
Klop de eieren los samen met de rest van de cottage cheese. Kruid met peper. Giet het eiermengsel in de springvorm en bestrooi met de lente-uitjes en de geraspte kaas.
-
Bak ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij ondertussen de radijzen in partjes en meng samen met de vinaigrette onder de slamix. Bestrooi de quiche vlak voor het opdienen met de munt.
Ook lekker bij het aperitief
Snij de quiche in kleine blokjes en serveer als aperitiefhapje.
Onze drankensuggesties
Wijn Cheverny A.O.P. ‘Les Vieilles Serres’ Bier Delirium Tremens Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 40 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes. Snipper de lenteuitjes en de munt fijn.
-
Kook de diepgevroren erwten en de blokjes broccolisteel 6 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Mix met de helft van de cottage cheese.
-
Scheur intussen de forelfilets in stukjes.
-
Wrijf een springvorm in met de olijfolie. Leg er de vellen filodeeg kruiselings over elkaar in.
-
Besmeer het filodeeg met de erwtenmengeling. Verdeel er de broccoliroosjes en de stukjes forel over. Kruid met peper.
-
Klop de eieren los samen met de rest van de cottage cheese. Kruid met peper. Giet het eiermengsel in de springvorm en bestrooi met de lente-uitjes en de geraspte kaas.
-
Bak ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij ondertussen de radijzen in partjes en meng samen met de vinaigrette onder de slamix. Bestrooi de quiche vlak voor het opdienen met de munt.
Ook lekker bij het aperitief
Snij de quiche in kleine blokjes en serveer als aperitiefhapje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cheverny A.O.P. ‘Les Vieilles Serres’ Bier Delirium Tremens Sterk blond bier