- Bewaar

- Bewaar
Quiche met geitenkaas en kerstomaten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond - Abdijbier Wijn Riesling Cuvée Réserve A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de chorizosneetjes in fijne reepjes.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes van ± 1 cm dik.
-
Klop de eieren los met een vork, samen met de room. Kruid met peper en zout.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Leg het uitgerolde bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø: 28 à 30 cm en H: 4 cm).
-
Prik een paar keer in het deeg met een vork.
-
Verdeel de grof gehakte rucola en de chorizoreepjes over het deeg en leg er de schijfjes geitenkaas naast elkaar op.
-
Giet de eiermengeling over de ingrediënten en verdeel er de tomaten over, met het kroontje naar boven.
-
Bestrooi met parmezaan en zet 25 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Verlaag de temperatuur tot 160 °C en laat nog 10 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in blokjes en serveer als hapje. Ideaal voor een groot aantal gasten.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond - Abdijbier Wijn Riesling Cuvée Réserve A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de chorizosneetjes in fijne reepjes.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes van ± 1 cm dik.
-
Klop de eieren los met een vork, samen met de room. Kruid met peper en zout.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Leg het uitgerolde bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø: 28 à 30 cm en H: 4 cm).
-
Prik een paar keer in het deeg met een vork.
-
Verdeel de grof gehakte rucola en de chorizoreepjes over het deeg en leg er de schijfjes geitenkaas naast elkaar op.
-
Giet de eiermengeling over de ingrediënten en verdeel er de tomaten over, met het kroontje naar boven.
-
Bestrooi met parmezaan en zet 25 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Verlaag de temperatuur tot 160 °C en laat nog 10 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in blokjes en serveer als hapje. Ideaal voor een groot aantal gasten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond - Abdijbier Wijn Riesling Cuvée Réserve A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr