Quiche met groene groenten, zalm en kruidenkaas
Quiche met groene groenten, zalm en kruidenkaas

Quiche met groene groenten, zalm en kruidenkaas

1 u.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 581 kcal
Energie 2431 kj
Vet 35.6 g
Verzadigd vet 16.2 g
Koolhydraat 32.5 g
Suiker 8.3 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 30 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 45 min. in de oven
  2. Snij de zalmfilet in blokjes van 2 cm.

  3. Leg de diepgevroren edamamebonen 5 min. in een kom met heet water. Spoel onder koud water en haal de bonen uit de peulen.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.

  6. Klop de eieren los samen met de melk. Kruid met peper en klop er de kruidenkaas onder.

  7. Snipper de lente-uitjes fijn. Maak met een dunschiller linten van de courgette en rol ze op.

  8. Verdeel de zalm, de lente-uitjes en de edamamebonen over het bladerdeeg. Kruid met peper en giet er het eimengsel over.

  9. Verdeel de courgetterolletjes rechtopstaand over de quiche. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 45 min. in de oven
  2. Snij de zalmfilet in blokjes van 2 cm.

  3. Leg de diepgevroren edamamebonen 5 min. in een kom met heet water. Spoel onder koud water en haal de bonen uit de peulen.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.

  6. Klop de eieren los samen met de melk. Kruid met peper en klop er de kruidenkaas onder.

  7. Snipper de lente-uitjes fijn. Maak met een dunschiller linten van de courgette en rol ze op.

  8. Verdeel de zalm, de lente-uitjes en de edamamebonen over het bladerdeeg. Kruid met peper en giet er het eimengsel over.

  9. Verdeel de courgetterolletjes rechtopstaand over de quiche. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 581 kcal
Energie 2431 kj
Vet 35.6 g
Verzadigd vet 16.2 g
Koolhydraat 32.5 g
Suiker 8.3 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 30 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Pinot Blanc ‘Tradition’ A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr Bier Grimbergen Blond 0,0 % Alcoholvrij bier

Bekijk het recept digitaal