Rabarber-frambozencrumble
Rabarber-frambozencrumble

Rabarber-frambozencrumble

45 min.
Dessert
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 291 kcal
Vet 14.3 g
Verzadigd vet 10.2 g
Koolhydraat 32.7 g
Suiker 17.6 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 5.5 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven op 200 °C.

  3. Schil de rabarber en snij in stukken van 2 cm. Kook 5 min. in water. Giet af en laat uitlekken.

  4. Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit. Meng onder de rabarber, de diepgevroren frambozen en de rietsuiker.

  5. Vet een ovenschaal in met 1 eetl. kokosolie en giet er het rabarbermengsel in. Meng het kokospoeder met de havermout, de honing en 3 eetl. kokosolie. Verdeel over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Afwerking:
  7. Verdeel de crumble in 8 stukken en serveer met een bolletje vanille-ijs.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven op 200 °C.

  3. Schil de rabarber en snij in stukken van 2 cm. Kook 5 min. in water. Giet af en laat uitlekken.

  4. Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit. Meng onder de rabarber, de diepgevroren frambozen en de rietsuiker.

  5. Vet een ovenschaal in met 1 eetl. kokosolie en giet er het rabarbermengsel in. Meng het kokospoeder met de havermout, de honing en 3 eetl. kokosolie. Verdeel over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Afwerking:
  7. Verdeel de crumble in 8 stukken en serveer met een bolletje vanille-ijs.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 291 kcal
Vet 14.3 g
Verzadigd vet 10.2 g
Koolhydraat 32.7 g
Suiker 17.6 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 5.5 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal