- Bewaar

- Bewaar
Rabarber-frambozencrumble
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven op 200 °C.
-
Schil de rabarber en snij in stukken van 2 cm. Kook 5 min. in water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit. Meng onder de rabarber, de diepgevroren frambozen en de rietsuiker.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. kokosolie en giet er het rabarbermengsel in. Meng het kokospoeder met de havermout, de honing en 3 eetl. kokosolie. Verdeel over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de crumble in 8 stukken en serveer met een bolletje vanille-ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven op 200 °C.
-
Schil de rabarber en snij in stukken van 2 cm. Kook 5 min. in water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit. Meng onder de rabarber, de diepgevroren frambozen en de rietsuiker.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. kokosolie en giet er het rabarbermengsel in. Meng het kokospoeder met de havermout, de honing en 3 eetl. kokosolie. Verdeel over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de crumble in 8 stukken en serveer met een bolletje vanille-ijs.