- Bewaar

- Bewaar
Rabarberkoekjes met rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 40 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de koude boter, 100 g suiker, de cassonade, het bakpoeder en een snuifje zout onder de tarwebloem. Kneed kort met je vingertoppen. Voeg het ei toe en kneed opnieuw kort. Verdeel het deeg in 2.
-
Leg een vel bakpapier in de bodem van een ovenschaal en stort er de helft van het deeg over uit. Druk goed aan.
-
Snij de aardbeien, de frambozen en de rabarber in kleine stukjes en meng er de maïzena, 80 g suiker en het sap van de limoen onder. Verdeel over de bakvorm. Verkruimel de andere helft van het deeg en verdeel ook over de bakvorm. Bestrooi met de parelsuiker.
-
Zet de bakvorm 40 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snij in vierkanten of rechthoekjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 40 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de koude boter, 100 g suiker, de cassonade, het bakpoeder en een snuifje zout onder de tarwebloem. Kneed kort met je vingertoppen. Voeg het ei toe en kneed opnieuw kort. Verdeel het deeg in 2.
-
Leg een vel bakpapier in de bodem van een ovenschaal en stort er de helft van het deeg over uit. Druk goed aan.
-
Snij de aardbeien, de frambozen en de rabarber in kleine stukjes en meng er de maïzena, 80 g suiker en het sap van de limoen onder. Verdeel over de bakvorm. Verkruimel de andere helft van het deeg en verdeel ook over de bakvorm. Bestrooi met de parelsuiker.
-
Zet de bakvorm 40 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snij in vierkanten of rechthoekjes.