- Bewaar

- Bewaar
Ramen met gemarineerde veggiefilets
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Tavel A.O.P.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de wortelen en snij in slierten met een dunschiller.
-
Snij de broccolini in de lengte doormidden.
-
Snij de grotere champignons in plakjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Rooster de sesamzaadjes kort goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gemarineerde filets 5 min. Haal uit de pan en snij in stukken.
-
Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Haal van het vuur en voeg de wortelslierten, de diepgevroren sojabonen en de broccolini toe. Laat 3 min. staan. Giet af en haal de bonen uit de peultjes.
-
Los de bouillonblokjes op in 1,2 L heet water.
-
Verdeel de noedels over 4 kommetjes. Schik er de wortelslierten, de broccolini, de champignons, de sojabonen en de stukken veggiefilet op. Giet er de bouillon over.
-
Werk af met de radijzen, de radijsscheuten en de sesamzaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Tavel A.O.P.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de wortelen en snij in slierten met een dunschiller.
-
Snij de broccolini in de lengte doormidden.
-
Snij de grotere champignons in plakjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Rooster de sesamzaadjes kort goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gemarineerde filets 5 min. Haal uit de pan en snij in stukken.
-
Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Haal van het vuur en voeg de wortelslierten, de diepgevroren sojabonen en de broccolini toe. Laat 3 min. staan. Giet af en haal de bonen uit de peultjes.
-
Los de bouillonblokjes op in 1,2 L heet water.
-
Verdeel de noedels over 4 kommetjes. Schik er de wortelslierten, de broccolini, de champignons, de sojabonen en de stukken veggiefilet op. Giet er de bouillon over.
-
Werk af met de radijzen, de radijsscheuten en de sesamzaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Tavel A.O.P.