Ramen met gemarineerde veggiefilets
Ramen met gemarineerde veggiefilets

Ramen met gemarineerde veggiefilets

40 min.
Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 468 kcal
Vet 16 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 53.8 g
Suiker 7.1 g
Vezel 10 g
Eiwit 22.3 g
Zout 3.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Schil de wortelen en snij in slierten met een dunschiller.

  2. Snij de broccolini in de lengte doormidden.

  3. Snij de grotere champignons in plakjes.

  4. Snij de radijzen in schijfjes.

  5. Rooster de sesamzaadjes kort goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  6. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gemarineerde filets 5 min. Haal uit de pan en snij in stukken.

  8. Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Haal van het vuur en voeg de wortelslierten, de diepgevroren sojabonen en de broccolini toe. Laat 3 min. staan. Giet af en haal de bonen uit de peultjes.

  9. Los de bouillonblokjes op in 1,2 L heet water.

  10. Verdeel de noedels over 4 kommetjes. Schik er de wortelslierten, de broccolini, de champignons, de sojabonen en de stukken veggiefilet op. Giet er de bouillon over.

  11. Werk af met de radijzen, de radijsscheuten en de sesamzaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Schil de wortelen en snij in slierten met een dunschiller.

  2. Snij de broccolini in de lengte doormidden.

  3. Snij de grotere champignons in plakjes.

  4. Snij de radijzen in schijfjes.

  5. Rooster de sesamzaadjes kort goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  6. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gemarineerde filets 5 min. Haal uit de pan en snij in stukken.

  8. Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Haal van het vuur en voeg de wortelslierten, de diepgevroren sojabonen en de broccolini toe. Laat 3 min. staan. Giet af en haal de bonen uit de peultjes.

  9. Los de bouillonblokjes op in 1,2 L heet water.

  10. Verdeel de noedels over 4 kommetjes. Schik er de wortelslierten, de broccolini, de champignons, de sojabonen en de stukken veggiefilet op. Giet er de bouillon over.

  11. Werk af met de radijzen, de radijsscheuten en de sesamzaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 468 kcal
Vet 16 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 53.8 g
Suiker 7.1 g
Vezel 10 g
Eiwit 22.3 g
Zout 3.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Tavel A.O.P.

Bekijk het recept digitaal