Regenboogfruitsla
- Bewaar

- Bewaar
Regenboogfruitsla
15 min.
Ontbijt
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
90 kcal
Energie
377 kj
Vet
0.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraat
18.7 g
Suiker
17.4 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
1.6 g
Zout
0 g
natrium
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Schil de kiwi’s en snij in stukjes.
-
Snij het vruchtvlees van de meloen in blokjes.
-
Schil de platerina’s en snij in stukken.
-
Snij de aardbeien in de lengte in 4.
-
Verdeel de druiven over glazen en vul aan met de blauwe bessen, de kiwi, de platerina en de meloen. Eindig met de aardbeien.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Schil de kiwi’s en snij in stukjes.
-
Snij het vruchtvlees van de meloen in blokjes.
-
Schil de platerina’s en snij in stukken.
-
Snij de aardbeien in de lengte in 4.
-
Verdeel de druiven over glazen en vul aan met de blauwe bessen, de kiwi, de platerina en de meloen. Eindig met de aardbeien.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
90 kcal
Energie
377 kj
Vet
0.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraat
18.7 g
Suiker
17.4 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
1.6 g
Zout
0 g
natrium
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?