Regenboogfruitsla
Regenboogfruitsla

Regenboogfruitsla

15 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Energie 377 kj
Vet 0.3 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 18.7 g
Suiker 17.4 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 1.6 g
Zout 0 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Schil de kiwi’s en snij in stukjes.

  3. Snij het vruchtvlees van de meloen in blokjes.

  4. Schil de platerina’s en snij in stukken.

  5. Snij de aardbeien in de lengte in 4.

  6. Verdeel de druiven over glazen en vul aan met de blauwe bessen, de kiwi, de platerina en de meloen. Eindig met de aardbeien.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Schil de kiwi’s en snij in stukjes.

  3. Snij het vruchtvlees van de meloen in blokjes.

  4. Schil de platerina’s en snij in stukken.

  5. Snij de aardbeien in de lengte in 4.

  6. Verdeel de druiven over glazen en vul aan met de blauwe bessen, de kiwi, de platerina en de meloen. Eindig met de aardbeien.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Energie 377 kj
Vet 0.3 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 18.7 g
Suiker 17.4 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 1.6 g
Zout 0 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal