- Bewaar

- Bewaar
Rijstschotel met kippenpilon en juliennegroenten
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.)
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Schil de pastinaken en snij in even fijne reepjes als de juliennegroenten.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok of hoge braadpan en bak de kippenpilons 10 à 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de rijst, de groenten en de gember toe. Roer er de sojasaus, de honing en de ketjap onder en overgiet met 7 dl water. Laat ± 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Breng op smaak met de tabasco.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.)
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Schil de pastinaken en snij in even fijne reepjes als de juliennegroenten.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok of hoge braadpan en bak de kippenpilons 10 à 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de rijst, de groenten en de gember toe. Roer er de sojasaus, de honing en de ketjap onder en overgiet met 7 dl water. Laat ± 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Breng op smaak met de tabasco.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France