Roerei met geitenkaas en tuinkers
Roerei met geitenkaas en tuinkers

Roerei met geitenkaas en tuinkers

20 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 217 kcal
Vet 18.2 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 12.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de olijven fijn en klop de eieren los met een vork.

  3. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.

  4. Meng de roereieren onder de geitenkaas en de fijngehakte olijven. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel over 4 eierdopjes en werk af met een plukje tuinkers. Duw de tuinkers lichtjes in het roerei.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de olijven fijn en klop de eieren los met een vork.

  3. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.

  4. Meng de roereieren onder de geitenkaas en de fijngehakte olijven. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel over 4 eierdopjes en werk af met een plukje tuinkers. Duw de tuinkers lichtjes in het roerei.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 217 kcal
Vet 18.2 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 12.6 g

Bekijk het recept digitaal