- Bewaar

- Bewaar
Romeinse slablaadjes met tonijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Trek 12 grote blaadjes van de Romeinse slaharten.
-
Snij de radijzen en de tomaten in 4 partjes.
-
Snij de ongeschilde komkommer in stukjes.
-
Snipper de ui en het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel het ei.
-
Prak intussen de tonijn en meng er de mayonaise, de yoghurt, zwarte peper en zout onder.
-
Plet het ei en meng samen met de ui, de partjes tomaat en radijs, de komkommer en het bieslook onder de tonijn.
-
Verdeel de tonijnsalade over de slablaadjes. Bestrooi met zwarte peper.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Trek 12 grote blaadjes van de Romeinse slaharten.
-
Snij de radijzen en de tomaten in 4 partjes.
-
Snij de ongeschilde komkommer in stukjes.
-
Snipper de ui en het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel het ei.
-
Prak intussen de tonijn en meng er de mayonaise, de yoghurt, zwarte peper en zout onder.
-
Plet het ei en meng samen met de ui, de partjes tomaat en radijs, de komkommer en het bieslook onder de tonijn.
-
Verdeel de tonijnsalade over de slablaadjes. Bestrooi met zwarte peper.