Rozijnentoast met fazantenpaté
Rozijnentoast met fazantenpaté

Rozijnentoast met fazantenpaté

20 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Toast het rozijnenbrood in een broodrooster of onder de ovengrill. Steek 2 rondjes uit elk sneetje brood.

  3. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Snij elk partje in 3.

  4. Besmeer de helft van de toastjes met fazantenpaté. Leg er een rondje rozijnentoast op.

  5. Werk elk toastje af met een puntje uienkonfijt, een stukje pompelmoes en enkele scheutjes luzerne.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Toast het rozijnenbrood in een broodrooster of onder de ovengrill. Steek 2 rondjes uit elk sneetje brood.

  3. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Snij elk partje in 3.

  4. Besmeer de helft van de toastjes met fazantenpaté. Leg er een rondje rozijnentoast op.

  5. Werk elk toastje af met een puntje uienkonfijt, een stukje pompelmoes en enkele scheutjes luzerne.

Bekijk het recept digitaal