- Bewaar

- Bewaar
Rozijnentoasts met kumquat en foie gras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het sneetje Ganda-ham op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat uitlekken op keukenpapier. Breek in stukken.
-
Verwijder intussen de uiteindes van de kumquats en snij ze in fijne schijfjes. Rasp de gember fijn. Verhit de olijfolie in een steelpannetje en bak de gember 1 min. Voeg de kumquats toe en bestrooi met de suiker. Bedruppel met de frambozenazijn en laat ± 5 min. garen op een zacht vuur.
-
Rooster de sneetjes rozijnenbrood in de broodrooster en steek er telkens 4 mooie rondjes uit met een uitsteekvormpje. Besmeer met de eenden- of ganzenlever.
-
Lepel er wat van de kumquatmengeling op en werk af met een stukje Ganda-ham.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het sneetje Ganda-ham op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat uitlekken op keukenpapier. Breek in stukken.
-
Verwijder intussen de uiteindes van de kumquats en snij ze in fijne schijfjes. Rasp de gember fijn. Verhit de olijfolie in een steelpannetje en bak de gember 1 min. Voeg de kumquats toe en bestrooi met de suiker. Bedruppel met de frambozenazijn en laat ± 5 min. garen op een zacht vuur.
-
Rooster de sneetjes rozijnenbrood in de broodrooster en steek er telkens 4 mooie rondjes uit met een uitsteekvormpje. Besmeer met de eenden- of ganzenlever.
-
Lepel er wat van de kumquatmengeling op en werk af met een stukje Ganda-ham.