- Bewaar

- Bewaar
Runderreepjes en Forestièregroentjes in de wok
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Kook de aardappelen gaar in de schil in lichtgezouten water. Verwijder de schil en snij in kleine blokjes.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een of meerdere grote wokken of kookpotten en bak de uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de wokreepjes beetje bij beetje toe en roerbak gedurende enkele min. tot het vlees kleurt.
-
Voeg de Forestièregroentjes toe en overgiet met 5 dl vleesbouillon. Roerbak 10 à 15 min.
-
Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de sojasaus. Kruid naar smaak met paprikapoeder, peper en zout.
-
Roerbak tot alle ingrediënten goed warm zijn.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Als u geen grote wokken hebt, kan u de aardappelblokjes apart bakken in een braadpan met wat vetstof en ze er apart bijgeven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Kook de aardappelen gaar in de schil in lichtgezouten water. Verwijder de schil en snij in kleine blokjes.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een of meerdere grote wokken of kookpotten en bak de uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de wokreepjes beetje bij beetje toe en roerbak gedurende enkele min. tot het vlees kleurt.
-
Voeg de Forestièregroentjes toe en overgiet met 5 dl vleesbouillon. Roerbak 10 à 15 min.
-
Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de sojasaus. Kruid naar smaak met paprikapoeder, peper en zout.
-
Roerbak tot alle ingrediënten goed warm zijn.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Als u geen grote wokken hebt, kan u de aardappelblokjes apart bakken in een braadpan met wat vetstof en ze er apart bijgeven.