- Bewaar

- Bewaar
Runderwok met worteltjes en gember
Onze drankensuggesties
Wijn Naousa Tsantali Griekenland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de biefstuk in reepjes. Dompel ze in een marinade van sojasaus, oestersaus, 2 eetl. olijfolie en geraspte gember.
-
Snij de wortelen, de courgettes en de aubergine in staafjes.
-
Snipper de sjalot fijn en pers het knoflookteentje.
-
Snipper de citroenmelisse fijn.
-
Plet de korianderbolletjes tussen 2 soeplepels.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de wok en roerbak de fijngesnipperde sjalot, het geperste knoflook en de geplette korianderbolletjes gedurende 1 min.
-
Voeg de wortelstaafjes toe en roerbak 5 min.
-
Doe er de staafjes aubergine en courgette bij en bak nog 2 min.
-
Overgiet met 1 dl water en laat nog 3 min. sudderen.
-
Voeg de runderreepjes met de marinade toe en roerbak 3 min. Het vlees mag nog wat rozig zijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Strooi de fijngesnipperde citroenmelisse over de wokbereiding en geef er tarwegraantjes bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Naousa Tsantali Griekenland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de biefstuk in reepjes. Dompel ze in een marinade van sojasaus, oestersaus, 2 eetl. olijfolie en geraspte gember.
-
Snij de wortelen, de courgettes en de aubergine in staafjes.
-
Snipper de sjalot fijn en pers het knoflookteentje.
-
Snipper de citroenmelisse fijn.
-
Plet de korianderbolletjes tussen 2 soeplepels.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de wok en roerbak de fijngesnipperde sjalot, het geperste knoflook en de geplette korianderbolletjes gedurende 1 min.
-
Voeg de wortelstaafjes toe en roerbak 5 min.
-
Doe er de staafjes aubergine en courgette bij en bak nog 2 min.
-
Overgiet met 1 dl water en laat nog 3 min. sudderen.
-
Voeg de runderreepjes met de marinade toe en roerbak 3 min. Het vlees mag nog wat rozig zijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Strooi de fijngesnipperde citroenmelisse over de wokbereiding en geef er tarwegraantjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Naousa Tsantali Griekenland