- Bewaar

- Bewaar
Schar op Thaise wijze
Onze drankensuggesties
Wijn Waratah Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortels in staafjes van 0,5 bij 2,5 cm.
-
Schil de aardappel en snij hem in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de zonnebloemolie in een brede pan met antiaanbaklaag en stoof er de ui glazig in.
-
Strooi er 2 eetl. bloem en 2 eetl. kerrie over. Laat even bakken en roer om.
-
Neem de pan van het vuur en giet er al roerend de kokosmelk en de room bij. Voeg ook 1 koffiel. suiker, 1 koffiel. zout, een mespunt cayennepeper en 1/2 blokje visbouillon toe.
-
Breng al roerend aan de kook. (3) Doe er de diepgevroren bloemkoolroosjes, de aardappelschijfjes en de wortelstaafjes bij. Laat afgedekt op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 5 min. (4)
-
Leg de diepgevroren visfilets op de groenten en laat nog 20 à 25 min. zachtjes pruttelen. Draai tussendoor de vis eens om. (5)
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een visfilet en lepel er flink wat groentesaus over. Serveer met basmatirijst.
-
Versier met schijfjes geschilde mango die u door 2 eetl. geraspte kokosnoot hebt gewenteld.
Onze drankensuggesties
Wijn Waratah Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortels in staafjes van 0,5 bij 2,5 cm.
-
Schil de aardappel en snij hem in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de zonnebloemolie in een brede pan met antiaanbaklaag en stoof er de ui glazig in.
-
Strooi er 2 eetl. bloem en 2 eetl. kerrie over. Laat even bakken en roer om.
-
Neem de pan van het vuur en giet er al roerend de kokosmelk en de room bij. Voeg ook 1 koffiel. suiker, 1 koffiel. zout, een mespunt cayennepeper en 1/2 blokje visbouillon toe.
-
Breng al roerend aan de kook. (3) Doe er de diepgevroren bloemkoolroosjes, de aardappelschijfjes en de wortelstaafjes bij. Laat afgedekt op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 5 min. (4)
-
Leg de diepgevroren visfilets op de groenten en laat nog 20 à 25 min. zachtjes pruttelen. Draai tussendoor de vis eens om. (5)
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een visfilet en lepel er flink wat groentesaus over. Serveer met basmatirijst.
-
Versier met schijfjes geschilde mango die u door 2 eetl. geraspte kokosnoot hebt gewenteld.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Waratah Chardonnay Australië