Seitan met courgette en peultjes
Seitan met courgette en peultjes

Seitan met courgette en peultjes

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 471 kcal
Vet 16.3 g
Koolhydraat 53.9 g
Eiwit 27.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de pasta beetgaar in 2 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en meng 1 à 2 eetl. olijfolie door de pasta.

  3. Snij de seitan in repen en wentel even in de bloem.

  4. Hak de ui en de knoflook fijn.

  5. Snij de courgettes in kleine dobbelsteentjes.

  6. Laat de peultjes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog. Omdat erwtjes zo klein zijn, kan u die onmiddellijk diepgevroren gebruiken.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Bak de seitan krokant gedurende 2 à 3 min. Schep uit de wok en hou warm.

  9. Verhit nog 2 eetl. olijfolie en roerbak de ui en knoflook. Bestrooi met de gember en roer goed om.

  10. Voeg de courgetteblokjes en de diepgevroren erwtjes toe. Roerbak gedurende 3 min. en kruid goed met peper en zout.

  11. Voeg de peultjes toe en roerbak gedurende 2 min.

  12. Giet 2 à 3 eetl. sojasaus over de bereiding en voeg indien nodig 1 à 2 eetl. water toe als het geheel te droog wordt.

  13. Afwerking:
  14. Meng de pasta onder de groenten. Leg er de krokante seitan op. Bestrooi met de basilicumblaadjes en dien op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de pasta beetgaar in 2 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en meng 1 à 2 eetl. olijfolie door de pasta.

  3. Snij de seitan in repen en wentel even in de bloem.

  4. Hak de ui en de knoflook fijn.

  5. Snij de courgettes in kleine dobbelsteentjes.

  6. Laat de peultjes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog. Omdat erwtjes zo klein zijn, kan u die onmiddellijk diepgevroren gebruiken.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Bak de seitan krokant gedurende 2 à 3 min. Schep uit de wok en hou warm.

  9. Verhit nog 2 eetl. olijfolie en roerbak de ui en knoflook. Bestrooi met de gember en roer goed om.

  10. Voeg de courgetteblokjes en de diepgevroren erwtjes toe. Roerbak gedurende 3 min. en kruid goed met peper en zout.

  11. Voeg de peultjes toe en roerbak gedurende 2 min.

  12. Giet 2 à 3 eetl. sojasaus over de bereiding en voeg indien nodig 1 à 2 eetl. water toe als het geheel te droog wordt.

  13. Afwerking:
  14. Meng de pasta onder de groenten. Leg er de krokante seitan op. Bestrooi met de basilicumblaadjes en dien op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 471 kcal
Vet 16.3 g
Koolhydraat 53.9 g
Eiwit 27.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château la Commanderie de Bertin A.C. Bordeaux Wijn Bardolino D.O.C. Villa Sopita Italië

Bekijk het recept digitaal