- Bewaar

- Bewaar
Seitan met courgette en peultjes
Onze drankensuggesties
Wijn Château la Commanderie de Bertin A.C. Bordeaux Wijn Bardolino D.O.C. Villa Sopita Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in 2 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en meng 1 à 2 eetl. olijfolie door de pasta.
-
Snij de seitan in repen en wentel even in de bloem.
-
Hak de ui en de knoflook fijn.
-
Snij de courgettes in kleine dobbelsteentjes.
-
Laat de peultjes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog. Omdat erwtjes zo klein zijn, kan u die onmiddellijk diepgevroren gebruiken.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Bak de seitan krokant gedurende 2 à 3 min. Schep uit de wok en hou warm.
-
Verhit nog 2 eetl. olijfolie en roerbak de ui en knoflook. Bestrooi met de gember en roer goed om.
-
Voeg de courgetteblokjes en de diepgevroren erwtjes toe. Roerbak gedurende 3 min. en kruid goed met peper en zout.
-
Voeg de peultjes toe en roerbak gedurende 2 min.
-
Giet 2 à 3 eetl. sojasaus over de bereiding en voeg indien nodig 1 à 2 eetl. water toe als het geheel te droog wordt.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de groenten. Leg er de krokante seitan op. Bestrooi met de basilicumblaadjes en dien op.
Onze drankensuggesties
Wijn Château la Commanderie de Bertin A.C. Bordeaux Wijn Bardolino D.O.C. Villa Sopita Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in 2 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en meng 1 à 2 eetl. olijfolie door de pasta.
-
Snij de seitan in repen en wentel even in de bloem.
-
Hak de ui en de knoflook fijn.
-
Snij de courgettes in kleine dobbelsteentjes.
-
Laat de peultjes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog. Omdat erwtjes zo klein zijn, kan u die onmiddellijk diepgevroren gebruiken.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Bak de seitan krokant gedurende 2 à 3 min. Schep uit de wok en hou warm.
-
Verhit nog 2 eetl. olijfolie en roerbak de ui en knoflook. Bestrooi met de gember en roer goed om.
-
Voeg de courgetteblokjes en de diepgevroren erwtjes toe. Roerbak gedurende 3 min. en kruid goed met peper en zout.
-
Voeg de peultjes toe en roerbak gedurende 2 min.
-
Giet 2 à 3 eetl. sojasaus over de bereiding en voeg indien nodig 1 à 2 eetl. water toe als het geheel te droog wordt.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de groenten. Leg er de krokante seitan op. Bestrooi met de basilicumblaadjes en dien op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château la Commanderie de Bertin A.C. Bordeaux Wijn Bardolino D.O.C. Villa Sopita Italië