- Bewaar

- Bewaar
Sinaasmousse met mandarijnlikeur
Onze drankensuggesties
Wijn Clairette de Die A.C. Tradition Clairette de Die is een klein herkomstgebied in een zijdal van de Rhône-vallei (Zuid-Frankrijk). Van muscat à petits grains-druiven wordt er een goudgele schuimwijn gemaakt met een verrukkelijk muskaat-aroma en een fijne, zachtzoete smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de kiwi's en snij ze in schijfjes.
-
Scheid de eieren.
-
Bereiding:
-
Klop de eidooiers met 5 eetl. suiker tot een licht geheel (met de kloppers van de mixer) en klop er het maïszetmeel door.
-
Verwarm het sinaasappelsap met de mandarijnlikeur en giet beetje bij beetje en goed kloppend bij de eidooiers.
-
Giet in een kookpot en breng aan de kook, terwijl u voortdurend blijft roeren.
-
Zet van het vuur en laat afkoelen. Roer af en toe om en dek af met vershoudfolie, zodat er zich geen velletje vormt.
-
Verdeel de bereiding over 4 diepe borden.
-
Klop het eiwit met de bloemsuiker goed stijf. Verdeel over elk bord 1 à 2 eetl. eiwit en laat lichtjes kleuren onder de grill.
-
Afwerking:
-
Schik langs de rand van het bord enkele schijfjes kiwi of seizoenfruit en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Clairette de Die A.C. Tradition Clairette de Die is een klein herkomstgebied in een zijdal van de Rhône-vallei (Zuid-Frankrijk). Van muscat à petits grains-druiven wordt er een goudgele schuimwijn gemaakt met een verrukkelijk muskaat-aroma en een fijne, zachtzoete smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de kiwi's en snij ze in schijfjes.
-
Scheid de eieren.
-
Bereiding:
-
Klop de eidooiers met 5 eetl. suiker tot een licht geheel (met de kloppers van de mixer) en klop er het maïszetmeel door.
-
Verwarm het sinaasappelsap met de mandarijnlikeur en giet beetje bij beetje en goed kloppend bij de eidooiers.
-
Giet in een kookpot en breng aan de kook, terwijl u voortdurend blijft roeren.
-
Zet van het vuur en laat afkoelen. Roer af en toe om en dek af met vershoudfolie, zodat er zich geen velletje vormt.
-
Verdeel de bereiding over 4 diepe borden.
-
Klop het eiwit met de bloemsuiker goed stijf. Verdeel over elk bord 1 à 2 eetl. eiwit en laat lichtjes kleuren onder de grill.
-
Afwerking:
-
Schik langs de rand van het bord enkele schijfjes kiwi of seizoenfruit en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Clairette de Die A.C. Tradition Clairette de Die is een klein herkomstgebied in een zijdal van de Rhône-vallei (Zuid-Frankrijk). Van muscat à petits grains-druiven wordt er een goudgele schuimwijn gemaakt met een verrukkelijk muskaat-aroma en een fijne, zachtzoete smaak.