- Bewaar

- Bewaar
Skrei met casarecce en borlottibonen
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle ‘Prestige’ Bier St-Feuillien Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de skrei in een ovenschaal. Snipper de salie fijn en strooi over de skrei. Verdeel er de helft van de boter over, schep er de diepgevroren tomatenblokjes rond en kruid met peper en zout. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil intussen de wortelen en snij samen met de groene selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Smelt de rest van de boter in een kookpot en stoof het fijngesnipperde knoflook, de groene selder en de wortelen ± 10 min.
-
Kook ondertussen de casarecce gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Spoel de borlottibonen onder koud water en laat uitlekken. Meng de groene selder, de wortelen en de borlottibonen samen met het kookvocht van de vis onder de casarecce. Verdeel er de vis over.
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle ‘Prestige’ Bier St-Feuillien Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de skrei in een ovenschaal. Snipper de salie fijn en strooi over de skrei. Verdeel er de helft van de boter over, schep er de diepgevroren tomatenblokjes rond en kruid met peper en zout. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil intussen de wortelen en snij samen met de groene selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Smelt de rest van de boter in een kookpot en stoof het fijngesnipperde knoflook, de groene selder en de wortelen ± 10 min.
-
Kook ondertussen de casarecce gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Spoel de borlottibonen onder koud water en laat uitlekken. Meng de groene selder, de wortelen en de borlottibonen samen met het kookvocht van de vis onder de casarecce. Verdeel er de vis over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle ‘Prestige’ Bier St-Feuillien Blond Blond abdijbier