Skrei met casarecce en borlottibonen
Skrei met casarecce en borlottibonen

Skrei met casarecce en borlottibonen

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Energie 2197 kj
Vet 10.2 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 65.2 g
Suiker 8.1 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 39.2 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Leg de skrei in een ovenschaal. Snipper de salie fijn en strooi over de skrei. Verdeel er de helft van de boter over, schep er de diepgevroren tomatenblokjes rond en kruid met peper en zout. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Schil intussen de wortelen en snij samen met de groene selder in blokjes van 1/2 cm.

  5. Smelt de rest van de boter in een kookpot en stoof het fijngesnipperde knoflook, de groene selder en de wortelen ± 10 min.

  6. Kook ondertussen de casarecce gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Spoel de borlottibonen onder koud water en laat uitlekken. Meng de groene selder, de wortelen en de borlottibonen samen met het kookvocht van de vis onder de casarecce. Verdeel er de vis over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Leg de skrei in een ovenschaal. Snipper de salie fijn en strooi over de skrei. Verdeel er de helft van de boter over, schep er de diepgevroren tomatenblokjes rond en kruid met peper en zout. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Schil intussen de wortelen en snij samen met de groene selder in blokjes van 1/2 cm.

  5. Smelt de rest van de boter in een kookpot en stoof het fijngesnipperde knoflook, de groene selder en de wortelen ± 10 min.

  6. Kook ondertussen de casarecce gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Spoel de borlottibonen onder koud water en laat uitlekken. Meng de groene selder, de wortelen en de borlottibonen samen met het kookvocht van de vis onder de casarecce. Verdeel er de vis over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Energie 2197 kj
Vet 10.2 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 65.2 g
Suiker 8.1 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 39.2 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle ‘Prestige’ Bier St-Feuillien Blond Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal